“VRIJWILLIGERSWERK GEEFT ENERGIE”

Jasper Meere

Vrijwilligersorganisatie: Korenfestival Amusing 

Ik ben 68 jaar en omschrijf mezelf als een persoon die nauwgezet en verantwoordelijk is ingesteld. “Bij mij is het glas altijd halfvol”. Ik doe aan wielrennen, mountainbiken, wandelen en golfen en houd van reizen. Ik werk met plezier als vrijwillig bestuurslid en penningmeester bij zowel het Korenfestival Amusing als bij het Tuindorpbad. Voorafgaande aan mijn pensioen ben ik werkzaam geweest als accountant, onder andere bij het ZGT. Ongeveer 50 jaar geleden ben ik begonnen met het verrichten van vrijwilligerswerk, destijds bij de hockeyclub waarvan ik lid was. In het kader van mijn vrijwillige inzet bij Amusing word ik geportretteerd. Mijn vrijwillige werkzaamheden bestaan onder andere uit het(mede) zorgdragen voor alle apparatuur en techniek die nodig is op onze achttien podia en natuurlijk verantwoord met de financiën omgaan. Ik ben gemiddeld twee avonden per week bezig met bestuurswerkzaamheden.

Waarom vrijwillige inzet bij Amusing 

Ik vind het leuk om samen met een groep mensen een spetterend korenfestival te organiseren. De sfeer binnen het bestuur en de werkgroep is ontzettend fijn en gezellig, we zijn een sterk team.

Wat maakt dit vrijwilligerswerk zo leuk  

Ik vind het leuk om met elkaar de klus te klaren en tot een mooi resultaat te komen. De bestuursvergaderingen zijn voor mij een gezellige avond uit. Ik heb er leuke contacten en vrienden bijgekregen. Ik houd van de afwisseling en de uitdaging in mijn werkzaamheden. Op de dag van het korenfestival kan ik genieten als ik merk dat alles goed is geregeld en de mensen plezier hebben.


Wat wil je zeggen tegen de mensen die nadenken over vrijwilliger inzet 

“VRIJWILLIGERSWERK GEEFT ENERGIE”

Nog geen account?
Schrijf je binnen 2 minuten in!
Account aanmaken