Bemiddeling

Hulp nodig bij het vinden van een passende vrijwilliger(sfunctie)? Wij helpen je graag op weg. Samen kijken we welke wensen en mogelijkheden er zijn. Ook na het vinden van een vrijwilliger(sfunctie) blijven we in contact om te zorgen dat de vrijwilliger op de juiste plek zit.

Maak samen werk van vrijwilligerswerk
De zoektocht naar geschikt vrijwilligerswerk is niet altijd eenvoudig. Om verschillende redenen kun je behoefte hebben aan enige ondersteuning hierbij. Deze ondersteuning bieden wij in de vorm van een coach. Deze coach begeleidt jou bij het vinden van een passend en leuk vrijwilligerswerk. Werk dat afgestemd is op jouw wensen en mogelijkheden. 

Coach

Een coach gaat samen met jou op zoek naar vrijwilligerswerk dat je leuk vindt. Een coach kan ook contact opnemen met een organisatie en vragen naar de mogelijkheden voor vrijwilligerswerk. Als je leuk vrijwilligerswerk hebt gevonden, dan belt de coach de organisatie voor een kennismakingsafspraak.

Coach
Kennismaken & aan de slag

Kennismaken & aan de slag

Je gaat samen met de coach, op bezoek bij de organisatie om kennis te maken en om vragen te stellen over het vrijwilligerswerk. Vragen die je met de coach hebt voorbereid bijvoorbeeld:

Werk ik alleen of samen met andere vrijwilligers? Wat verwacht een organisatie precies van mij? Krijg ik begeleiding en van wie?

Aan de slag
Als je net met vrijwilligerswerk begonnen bent, dan kun je ook een beroep doen op de coach. In de beginfase houdt de coach nog even een vinger aan de pols.

Nog geen account?
Schrijf je binnen 2 minuten in!
Account aanmaken