Vrijwilligerswerk Hengelo

Mensen maken Hengelo mooier! Wijkracht Vrijwilligerswerk Hengelo wil de impact van vrijwillige inzet onder de aandacht brengen én houden. We brengen vrijwilligers in contact met maatschappelijke organisaties en we adviseren en ondersteunen maatschappelijke organisaties bij het vinden van vrijwilligers. Daarnaast zetten we in op deskundigheidsbevordering bij vrijwilligers en organisaties.

Groot aanbod

Groot aanbod

Er is binnen Hengelo een heel groot aanbod aan vrijwilligerswerk of werkervaringsplekken, of dit nu binnen de zorg is of binnen een ambacht, hobby, techniek of ander werkveld; er is voor iedereen wel iets! 

Toch kan het zijn dat je niet kan vinden wat je zoekt of misschien heb je specifieke wensen. Wij staan je graag bij in jouw zoektocht naar de juiste vrijwilligersplek! 

Openingstijden: Maandag tm donderdag  9.00 uur tot 14.00 uur, op de 2e verdieping van de bibliotheek 

Beursstraat 34  Hengelo

vrijwilligerswerkhengelo@wijkracht.nl 

088-9455750

Jij maakt het verschil!

Vrijwilligerswerk doe je voor een ander, maar zeker ook voor jezelf.

Als vrijwilliger kun je je eigen talenten inzetten en verder ontwikkelen. Het geeft je een goed gevoel en je kunt bijdragen aan een mooiere samenleving. Iets voor jou? 

In onze vacaturebank vind je tal van leuke vacatures van maatschappelijke organisaties én van individuele hulpvragers in Hengelo. Structureel of eenmalig. 

Of breng een bezoekje aan de vrijwilligersmarkt en bekijk het brede aanbod. Ga geheel vrijblijvend in gesprek met deze organisaties. Wijkracht Vrijwilligerswerk Hengelo organiseert deze markt en is ook aanwezig. Toch niets kunnen vinden dat bij jou past? We helpen je graag verder tijdens onze inloopspreekuren in de Bibliotheek.

Jij maakt het verschil!
Nog geen account?
Schrijf je binnen 2 minuten in!
Account aanmaken