Hengelose Vrijwilligersevent

Ieder jaar organiseren we in Hengelo een 'bedank-avond'. Voor zo'n vijfhonderd (van de duizenden vrijwilligers die Hengelo kent) is er een geheel verzorgde avond, mét de uitreiking van de awards.

Vrijwilligersevent

Vrijwilligersevent

Vrijwilligerswerk is leuk en zinvol en talloze mensen doen het met veel inzet en plezier. In Hengelo zetten we onze vrijwilligers jaarlijks extra in het zonnetje!

Wijkracht Vrijwilligerswerk Hengelo organiseert dit event ieder jaar, samen met de gemeente Hengelo. Dankzij de bijdragen van diverse lokale sponsoren is het ieder jaar mogelijk om meerdere vrijwilligers én hun organisatie te belonen met een geldprijs.

Nomineren vrijwilligers

Belangrijk onderdeel van het jaarlijkse Vrijwilligersevent zijn de awards. Vrijwilligers in Hengelo kunnen voorgedragen worden voor een van de awards.

Iedereen kan een (groep) vrijwilliger(s) nomineren. Een onafhankelijke jury beoordeelt de nominaties en bepaalt welke drie (groepen) vrijwilligers er met de prijzen vandoor gaan. De prijzen bestaan uit geldbedragen en voor de eerste prijswinnaar is er ook een mooie bokaal te winnen. 

Het geldbedrag besteed de vrijwilliger aan de organisatie waar hij/zij vrijwilligerswerk uitvoert.

Houd de website en onze sociale media in de gaten voor de data voor nomineren én het event.  

Nomineren vrijwilligers

Impressie vrijwilligersevent

Het 10e vrijwilligersevent was een feestje. De korte film, gemaakt door 1Twente Hengelo, geeft een goed beeld van dit mooie evenement.

Nog geen account?
Schrijf je binnen 2 minuten in!
Account aanmaken