Vrijwilligerswerk geeft energie

VRIJWILLIGERSMARKT 2024

ONTDEK WAT BIJ JOU PAST EN MAAK HET VERSCHIL!

ONTDEK WAT BIJ JOU PAST EN MAAK HET VERSCHIL!1 oktober 2024 van 16.30 uur tot 20.00 uur in Schouwburg Hengelo.

Geïnteresseerd in vrijwillige inzet, maar weet je nog niet goed wat je wilt doen?  Kom voor inspiratie naar de vrijwilligersmarkt en ontdek de vele mogelijkheden van vrijwillige inzet die bij jou passen.

Met meer dan 50 verschillende organisaties om je te informeren en te inspireren, vind je zeker een leuke plek om het verschil te maken. De vrijwilligersmarkt is een mooie gelegenheid om informatie op te doen en in gesprek te gaan met de vele organisaties die Hengelo rijk is.  Zij laten je graag zien welke vrijwillige inzet, klussen en projecten er zijn en wat jij mag verwachten van de organisatie. 

Heb je ideeën voor je buurt? Fijn!  Deze zijn welkom bij de stand voor bewonersinitiatieven. De medewerkers staan je graag te woord en helpen je bij het vorm geven van jouw ideeën.

Graag tot 1 oktober op de vrijwilligersmarkt in Schouwburg Hengelo.                                                                                                                                               

Beursstraat 44, Hengelo                                                                                                                                                                 

Gratis toegang 

Vrijwilligersmarkt algemeen

Tijdens de vrijwilligersmarkt ga je in gesprek met organisaties/verenigingen. Ook wij zijn aanwezig om je alles te vertellen over het doen van vrijwillige inzet. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een leuke plek waar jij blij van wordt! We zien je graag op de vrijwilligersmarkt.

Team Wijkracht Vrijwilligerswerk Hengelo


Terugblik 2022

Wijkracht Vrijwilligerswerk kan terugkijken op een geslaagde vrijwilligersmarkt. Meer dan 50 organisaties hebben deelgenomen aan de vrijwilligersmarkt in de Schouwburg Hengelo. Zo’n 150 bezoekers hebben het gevarieerde aanbod, van zorgaanbieders tot theatermakers, aan stands bezocht, er was ruimte voor netwerken en informatie uitwisseling en om een inkijk te krijgen bij de verschillende organisaties. De grote opkomst van zowel organisaties als bezoekers heeft geleerd dat er in een behoefte wordt voorzien en dat de vraag naar vrijwilligers toeneemt.

Nog geen account?
Schrijf je binnen 2 minuten in!
Account aanmaken