Vrijwilligersmarkt

Ben je op zoek naar vrijwilligerswerk, maar weet je nog niet goed wat je bij welke organisatie wilt doen? We ontmoeten je graag tijdens de vrijwilligersmarkt. Hier ga je in gesprek met verschillende organisaties en krijg je een goed beeld van de mogelijkheden. In 2023 wordt er geen markt georganiseerd. Zodra we een datum hebben voor 2024 wordt deze hier gepubliceerd.

Terugblik Vrijwilligersmarkt

Terugblik Vrijwilligersmarkt

Wijkracht Vrijwilligerswerk kan terugkijken op een geslaagde vrijwilligersmarkt.

Meer dan 50 organisaties hebben deelgenomen aan de vrijwilligersmarkt in de Schouwburg Hengelo waardoor het voor de Schouwburg nog een hele uitdaging werd om iedereen van een geschikte stand te voorzien. Met wat gepuzzel is dat gelukt. Zo’n 150 bezoekers hebben het gevarieerde aanbod, van zorgaanbieders tot theatermakers, aan stands bezocht, er was ruimte voor netwerken en informatie uitwisseling en om een inkijk te krijgen bij de verschillende organisaties. Het team van Wijkracht Vrijwilligerswerk heeft de standhouders op weg geholpen door de praktische organisatie op zich te nemen waardoor iedereen zich kon focussen op de eigen specifieke inhoud.
De grote opkomst van zowel organisaties als bezoekers heeft geleerd dat er in een behoefte wordt voorzien en dat de vraag naar vrijwilligers toeneemt.


Vrijwilligersmarkt algemeen

  • De vrijwilligersmarkt is een mooie gelegenheid om in contact te komen en in gesprek te gaan met de vele organisaties die Hengelo rijk is. Zij laten zien welke vrijwilligersfuncties zij hebben, wat jij mag verwachten van de organisatie en wat ze van jou vragen.

Tijdens de vrijwilligersmarkt ga je in gesprek met organisaties/verenigingen. Ook wij zijn aanwezig om je alles te vertellen over het doen van vrijwilligerswerk. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een functie waar jij blij van wordt! We zien je graag op de vrijwilligersmarkt.

Vrijwilligersmarkt algemeen
Nog geen account?
Schrijf je binnen 2 minuten in!
Account aanmaken