Kenniscentrum

Er valt iedere dag wel iets te leren! Als vrijwilliger en ook als organisatie/vereniging die met vrijwilligers werkt is het belangrijk om op de hoogte te blijven. Het is ook leuk om nieuwe dingen te leren, om kennis met elkaar te delen en meer. Wijkracht ondersteunt hierbij op verschillende manieren. 

Organisaties ondersteunen

Organisaties ondersteunen

Hoe en waar vind ik vrijwilligers? Hoe begeleid ik vrijwilligers en hoe houd ik ze gemotiveerd? Werkt jouw organisatie of vereniging met vrijwilligers, dan komen er ook veel vragen op je af. Wijkracht Vrijwilligerswerk ondersteunt hierbij.

Met advies en ook met gerichte trainingen die onder andere onze Wijkracht Academie en MOVISIE aanbieden. Meer weten over de trainingsmogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.

Samen bespreken we wat de wensen en behoeften zijn, zodat we de best passende training vinden.

Vrijwilligers ondersteunen

Met de Wijkracht Academie bieden we een breed aanbod van trainingen, workshops en (online) lezingen. Ook voor vrijwilligers hebben we regelmatig interessant aanbod. 

Daarnaast zijn er verschillende andere mogelijkheden om als vrijwilliger kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Meer weten over de mogelijkheden? 

Neem eens contact met ons op.

Vrijwilligers ondersteunen
Nog geen account?
Schrijf je binnen 2 minuten in!
Account aanmaken